Nova vest
Fudbal

Sreda, 13.03.2019.

09:35

Ronaldo: Zato me je Juventus doveo

Portugalski golgeter Kristijano Ronaldo objasnio je zašto ga je Juventus letos doveo iz Real Madrida.

Izvor: LN

Autor: LN

Ronaldo: Zato me je Juventus doveo
Photo by Tullio M. Puglia/Getty Images

Ronaldo je, nakon tri gola madridskom Atletiku (3:0) za četvrtfinale Lige šampiona, poručio je da je tako velika utakmica razlog zašto ga je Juventus doveo letos iz Reala.

Petostruki najbolji fudbaler sveta i u Torinu je pokazao zašto mu je Liga šampiona omiljeno takmičenje (rekorder sa 124 gola), ali i da mu leže dueli sa Atletikom, protiv koga je postigao 25 golova u karijeri i nadoknadio 0:2 sa stadiona Vanda Metropolitano.

"Bila je posebna noć za nas. Ništa još nismo osvojili i moramo da nastavimo u ovom ritmu, ne vidim zašto ne bismo. Zato me je Juventus doveo, trudio sam se da odradim posao", rekao je Ronaldo za italijanski Skaj.

Ronaldo, koji je neprikladno slavio pobedu i tako "odgovorio" u sličnom maniru kao trener Atletika Dijego Simeone, kaže da je Juventus poslao jasnu poruku svima.

"Teško je igrati protiv Atletika, ali smo pokazali da smo veliki tim. Idemo korak po korak. Ovo je bilo magično", zaključio je Portugalac.

Juventus se tako među osam najboljih u Evropi pridružio Ajaksu, Mančester junajtedu, Mančester sitiju, Portu i Totenhemu, a preostala dva putnika znaće se večeras posle utakmica Barselona - Lion (0:0) i Bajern - Liverpul (0:0).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

54 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

7 h

U fokusu

Vidi sve