Nova vest
Fudbal

Sreda, 06.03.2019.

22:57

Sporna situacija, VAR zablistao – da li je PSŽ oštećen? VIDEO

U meču između Mančester junajteda i Pari Sen Žermena odluku je doneo penal u poslednjim minutima meča, koji je donela VAR tehnologija.

Izvor: LN

Autor: LN

Sporna situacija, VAR zablistao – da li je PSŽ oštećen? VIDEO
AP Photo/Thibault Camus

Po isteku regularnog dela desilo se ono o čemu nismo mogli da sanjamo. Junajted je dobio korner, ali svi su stali na trenutak – sudija Damir Skomina je odlučio da gleda VAR.

Na ponovljenom, usporenom snimku, videlo se da je lopta koju je Dalo uputio ka golu PSŽ-a zakačila Kimpembea u ruku, drastično promenila pravac i završila u korneru.

Slovenački arbitar je prelomio meč svojom odlukom, reklo bi se ispravnom, i dosudio jedanaesterac za "crvene đavole". Markus Rašford je stavio loptu na belu tačku pred najbitniji šut u karijeri, bio oči u oči sa Điđijem Bufonom, a onda "doktorskim" penalom odveo Junajted u četvrtfinale Lige šampiona.

Da li je Skomina pogrešio i oštetio PSŽ, s obzirom da Kimpembe nije imao nikakvu nameru da loptu zakači rukom, ili doneo ispravnu odluku, procenite sami.

Sporni detalj pogledajte OVDE.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

153 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Grizman prekida rekordni niz

Francuski fudbaler Antoan Grizman propustiće prijateljske utakmice reprezentacije sa Nemačkom i Čileom, zbog uganuća desnog skočnog zgloba.

Beta

23:45

12 h

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d