Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 21.02.2019.

20:55

Krasnodar šokirao Leverkuzen, Čelsi i Inter rutinski do osmine finala

U poslednjem terminu revanš mečeva šesnaestine finala Lige Evrope viđeno je nekoliko manjih iznenađenja, a najveće u Nemačkoj.

Izvor: LN

Autor: LN

Krasnodar šokirao Leverkuzen, Čelsi i Inter rutinski do osmine finala
EPA-EFE/SASCHA STEINBACH

Fudbaleri Bajer Leverkuzena su igrali revanš meč protiv ruskog Krasnodara, posle 0:0 na gostovanju, i svi su očekivali pobedu nemačkog tima.

Ipak, Krasnodar je poveo u 84. minutu preko Sulejmanova, a Lever je uzvratio tri minuta kasnije preko Aranguisa. Gol Čileanca nije bio dovoljan za domaćina, koji je ispao zbog gola u gostima Rusa.

Čelsi i Inter su opravdali uloge favorita i eliminisali Malme, to jest Rapid iz Beča. Čelsi je slavio sa 3:0 protiv Šveđana, koji su u jednom trenutku utakmice ostali i sa igračem manje, dok je tim iz Milana trijumfovao rezultatom 4:0.

Olimpijakos nije uspeo da se izvuče iz nezgodne situacije. Oni su u Pireju odigrali 2:2 sa Dinamom iz Kijeva, a Ukrajinci su ih i pobedili na gostovanju sa minimalnih 1:0 i izbacili iz Lige Evrope.

Ren je iznenadio Betis i eliminisao ga pobedom na gostovanu sa 3:1, a sa 4:1 je Slavija iz Praga slavila protiv favorizovanog Genka i okončala pohod Belgijanaca.

Benfika je prošla dalje pobedom u prvom meču protiv Galatasaraja. U Lisabonu je bilo 0:0, ali su Portugalci otišli dalje. Andrija Živković je meč presedeo na klupi, dok Ljubomir Fejsa nije igrao zbog povrede.

Sve mečeve od 18.55 mogli ste ispratiti OVDE, gde su ekipe kao Ajntraht, Arsenal i Napoli, pored ostalih, obezbedili prolaz u osminu finala drugog najelitnijieg evropskog klupskog takmičenja u fudbalu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Grizman prekida rekordni niz

Francuski fudbaler Antoan Grizman propustiće prijateljske utakmice reprezentacije sa Nemačkom i Čileom, zbog uganuća desnog skočnog zgloba.

Beta

23:45

11 h

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d