Nova vest
Fudbal

Sreda, 20.02.2019.

08:37

Inzagi pred Sevilju: Ljuti smo, videćemo za Milinković-Savića

Trener fudbalera Lacija Simone Inzagi ljut je posle loših rezultata, ali ne i igara, svojih izabranika u poslednje vreme.

Izvor: LN

Autor: LN

Inzagi pred Sevilju: Ljuti smo, videćemo za Milinković-Savića
EPA-EFE/Julio Munoz

Lacio je u prvoj utakmici prve runde nokaut faze Lige Evrope poražen od Sevljie rezultatom 1:0 u Rimu, a sada ide na gostovanje u Španiju kako bi pokušao da preokrene stvari u svoju korist.

Između meča u Rimu i Andaluziji njegova ekipa je pretrpela poraz i u Seriji A, i to od Đenoe sa 2:1.

"Kako se osećamo? Ljuti smo. Igrali smo dobro u nedelju (protiv Đenoe), ali takve utakmice moraju da se dobiju. Žalim za rezultatom, ali ne prikazanom igrom. Sada smo u Sevilji kako bi odigrali sjajnu utakmicu", rekao je Inzagi.

Simone je pričao o prvom meču odigranom u glavnom gradu Italije.

"Prvu utakmicu je odlučio kontranapad, a mi smo mogli do izjednačenja preko Marušića ili Koree. Igrali smo bolje u drugom poluvremenu, stvarali prilike... Sada moramo da postignemo dva gola".

Inzagi veruje da je hrabra i borbena igra ključ pobede njegovog sastava, a ističe da stanje Sergeja Milinković-Savića još nije jasno.

"Moramo da budemo hrabri kako bismo preokrenuli stvari u našu korist. To nije bio slučaj ni u prvom meču ni protiv Đenoee, ali sada mora biti. Imam 19 igrača na raspolaganju. Milinković je mogao da igra i protiv Đenoe. Videćemo (sa njim) posle treninga u sredu", dodao je Inzagi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

8 h

U fokusu

Vidi sve