Nova vest
Fudbal

Utorak, 19.02.2019.

19:25

Firmino ipak u ekipi Liverpula za meča sa Bajernom

Prema poslednjim informacijama Liverpul će ipak moći da računa na napadača Roberta Firmina za utakmicu Lige šampiona sa Bajernom.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Firmino ipak u ekipi Liverpula za meča sa Bajernom
Photo by Clive Brunskill/Getty Images

Brazilac je preskočio trening u ponedeljak jer je objavljeno da je imao problema sa virusnom infekcijom, ali kako stvari stoje, on će ipak biti među igračima za meč sa Nemcima.

Firmino je stigao sa ostalim igračima na stadion, tako da je samo pitanje da li će mu Jirgen klop ukazati šansu od početka, ili će za svaki slučaj, meč početi na klupi za rezerve.

Ono što je definitivno jasno je da u timu neće biti štopera Dejana Lovrena. On je propustio poslednji trening, danas su obavljeni poslednji testovi i on definitivno nije među igračima za večerašnji okršaj.

Prošlogodišnji finalista dočekuje tim prvaka Nemačke od 21 čas na "Enfildu".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

11 h

U fokusu

Vidi sve