Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 18.02.2019.

16:15

Solari kažnjava Marsela seobom na klupu

Trener Reala Santjago Solari nezadovoljan je u poslednje vreme igrama beka Marsela i po svemu sudeći Brazilcu sedi seoba na klupu.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Solari kažnjava Marsela seobom na klupu
Photo by Angel Martinez/Getty Images

Marselo je bio jedan od krivaca za drugi gol Đirone u porazu kraljevskog kluba u Madridu od 2:1. Kasnio je u blok i čini se da je to posebno iziritiralo navijače, ali i Solarija.

I Marselo je priznao kako, bez obzira na iskustvo i godine, mora još da radi na popravljanju igre u defanzivi, ali pre toga će reagovati Solari.

Očekuje se da će argentinski stručnjak umesto reprezentativca Brazila u tim uvesti mladog Serhija Reguilona, koji po mnogima igra bolje od Marsela kada je reč o odbrani.

Solari je bio zadovoljan igrama mladog defanzivca na utakmicama sa Atletiko Madridom i Ajaksom, u dva susreta koja su završena pobedama Reala od 3:1 odnosno 2:1.

S druge strane, Marselo se nije dobro pokazao u Kupu kralja sa Barselonom, kada mu je Malkom pobegao i postigao gol za 1:1, a potom je usledila i slaba partija na meču La Lige sa Đironom.

Reguilonu ide u prilog i statistički podatak da je u svih osam mečeva koje je počeo, Real uspeo da zabeleži pobedu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

11 h

U fokusu

Vidi sve