Nova vest
Fudbal

Petak, 15.02.2019.

11:59

Ramos pitao trenera da li da napravi faul za žuti karton

Kapiten Reala Serhio Ramos mogao bi da prođe sa dodatnom utakmicom suspenzije jer je priznao da je na meču sa Ajaksom u Ligi šampiona namerno dobio žuti karton.

Izvor: B92

Autor:B92

Ramos pitao trenera da li da napravi faul za žuti karton
Photo by Dean Mouhtaropoulos/Getty Images

Ostrvski mediji sada prenose kako je Ramos koji momenat pre nego što je načinio prekršaj, posle kojeg mu je pokazana javna opomena, pitao ljude iz stručnog štaba da li da načini prekršaj.

"Da li da probam?", pitao je Ramos članove stručnog štaba u 87. minutu, samo koji momenat pošto je Marko Asensio postigao pobedonosni gol za kraljevski klub (2:1).

Ramos je, navodno, ka klupi rukama gestikulirao pitajući ih da li da napravi faul za karton.

Kada je verovatno dobio potrvrdu, zaleteo se i oborio Kaspera Dolberga, i logično, dobio je žuti karton, pa će propustiti revanš meč sa Holanđanima na "Santjago Bernabeu".

Posle javnog komentara da je napravio prekršaj kako bi sledeći meč pauzirao, UEFA razmatra ceo slučaj, a očekuje se da odluku o tome da li će suspendovati igrača Reala dodatno još jednu utakmicu, donese do kraja ovog meseca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

12 h

U fokusu

Vidi sve