Nova vest
Fudbal

Sreda, 23.01.2019.

10:17

De Jong izabrao Barselonu, cena – 90 miliona evra

Frenki de Jong, jedan od najtalentovanijih fudbalera sveta i vezista Ajaksa, izabrao je da na leto prеđe u Barselonu, potvrdio je njegov menadžer Ali Dursun.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

De Jong izabrao Barselonu, cena – 90 miliona evra
Foto: Dean Mouhtaropoulos/Getty Images

On je imao i ponude Pari Sen Žermena, Mančester sitija i Bajerna.

Dursun se zahvalio Parižanima i "građanima" na interesovanju, od ranije i bavarskom gigantu, uz poruku da je mladi fudbaler izrazio želju da nastavi karijeru na Kamp nou, piše holandski Telegraf.

Isti izvor navodi da će Barselona za transfer de Jonga platiti čak 90 miliona evra klubu iz Amesterdama, što je za 15 miliona više nego što je PSŽ nudio.

Predsednik Barselone Đozep Marija Bertomeu i sportski direktor Erik Abidal sastali su se sa de Jongom prošle nedelje i utanačili sve detalje ugovora.

De Jong ima 21 godinu i već pet nastupa za reprezentaciju Holandije, s obzirom da je tek sezonu i po standardni član Ajaksa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

8 h

U fokusu

Vidi sve