Nova vest
Fudbal

Utorak, 15.01.2019.

12:46

Gomeš se priključio pripremama Partizana: Ne volim sneg

Napadač Partizana Rikardo Gomeš pridruŸio se crno-beloj porodici dva dana posle zvanične prozivke.

Izvor: B92

Autor:B92

Gomeš se priključio pripremama Partizana: Ne volim sneg
Foto: Getty Images

On je nastavio treninge sa ekipom u SC Zemun-Teleoptik pod standardnim uslovima za zimske pripreme.

Za Gomeša su treninzi u zimskom periodu i snežni pokrivač na terenu bili nešto sa čim se susreo prvi put i ujedno izazvao prvobitni šok.

"Moram priznati da mi je veoma teško jer se prvi put susrećem sa snegom na terenu, ali se navikavam polako. Drugi igrači su na to navikli i naučeni su od malena na takve uslove treninga i utakmica,a ja do sada nisam imao priliku da se sretnem sa ovom vrstom zimskih čarolija. Mislim da ću zauvek pamtiti poslednju utakmicu u prvenstvu koja je ličila na začarani grad u Humskoj, a ne na fudbalski teren. Naravno da su igrači koristili priliku da me nekoliko puta gađaju grudvama, ali im ni ja nisam ostao dužan kada sam se privikao na sve. Sve u svrhu šale i dobre atmosfere", rekao je Gomeš kroz osmeh.

Rikardo je u Partizan došao pre sedam meseci.

"Sviđa mi se veoma Beograd, ljudi su ljubazni, prate fudbal i prepoznaju me kada se negde pojavim. Eto, jedino što mi malo 'smeta' je niska temperatura, ali i to će proći. Praznike sam proveo sa porodicom na toplim Zelenortskim ostrvima i zaista mi je prijalo posle zavejanog grada. Video sam se sa prijateljima, odigrali smo i neke humanitarne utakmice i jednostavno skrenuli misli od svakodnevice. Oni su ostali u Portugalu, ali će se ubrzo pridružiti pošto je ovo period kada imamo po dva treninga dnevno, čitav dan provodimo u centru i onda je lakše da budu van Beograda", poručuje Gomeš.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve