Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 24.12.2018.

16:45

Klop: Niko nije bezbedan, a trka za titulu nije gotova

Od deset poslednjih sezona, onaj ko predvodi premijerligaški karavan pred Božić, osvajao je titulu prvaka Engleske, ali to ne ušuškava Jirgena Klopa.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Klop: Niko nije bezbedan, a trka za titulu nije gotova
Getty images

Jedina dva puta kada je jedan tim bio prvi na tabeli pred kraj decembra, a onda ostajao bez titule, bila su 2008/2009. i u sezoni 2013/2014, oba puta bio je to Liverpul.

"Redsi" su sada četiri boda ispred Mančester sitija, nakon što su se "građani" okliznuli protiv Kristal Palasa i izgubili 3:2.

"Niko ne bi trebalo da se oseća bezbednim u ovoj trci. Još ništa nije odlučeno zar ne?", rekao je Klop pred utakmicu koju njegov tim igra sa Njukaslom.

Za vikend je i Totenhem odigrao ubedljivo protiv Evertona, pa su "pevci" uprkos vođstvu "karamela" uspeli da preokrenu i onda potpuno potuku tim sa Gudisona sa 6:2.

"Gledao sam utakmicu protiv Evertona koji je igrao više nego 'ok', ali onda su Spursi udarili sa svim što imaju i bilo je impresivno kako je to Totenhem uradio. Isto može da se desi i Arsenalu i Čelsiju. Za mene Totenhem nikad nije ispadao iz trke i zašto bi se bilo ko sada čudio što su se opet vratili tu gde su? Mnogo timova je u njoj i tako bi i trebalo da bude",
rekao je Klop.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

10 h

U fokusu

Vidi sve