Nova vest
Fudbal

Nedelja, 16.12.2018.

11:00

Kritično stanje na "Brdu" – da li će Čukarički i Zvezda igrati meč?

Fudbaleri Čukaričkog i Crvene zvezde trebalo bi da odigraju meč od 15 časova, međutim stanje terena na "Brdu" ne obećava.

Izvor: PT

Autor: PT

Kritično stanje na
Foto: FK Crvena zvezda.rs

Utakmica je prvobitna bila zakazana za subotu, međutim Superliga Srbije je odlučila da pomeri mečeve zbog velike količine snega.

U Beogradu trenutno ne pada jako sneg, ali prethodna tri dana jeste i to non-stop. Zato je teren i dalje u veoma lošem stanju i pitanje je da li će se utakmica odigrati.

Zvezda je poslala slike sa stadionu na "Brdu" i vidi se da ima mnogo snežnog pokrivača. Ipak, niko ne kaže da se meč neće igrati, štaviše postoji velika mogućnost da ekipe izađu na teren i odigraju poslednji duel pred pauzu.

Podsećamo, u petak je odigrana jedina utakmica ovog kola i to između Partizana i Mačve u Humskoj. Takođe su bili loši uslovi za igru, međutim sada je još gora situacija.

U subotu su odloženi sledeći mečevi Mladost - Rad, Spartak - Voždovac (13h), Zemun - Dinamo (13h), Vojvodina - Proleter (15h) i pomenuti meč Čukaričkog i Zvezde (15h). U saopštenju je navedeno da će se utakmica odigrati u nedelju ako vremenski uslovi to dozvole.

Za sada je sigurno da će se meč Mladost iz Lučana i Rada odigrati u ponedeljak, dok je veoma loša situacija na stadionu u Zemunu. U Novom Sadu i Subotici je još i najbolje stanje terena i ti mečevi bi trebalo da se odigraju. Uskoro će se znati više.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

42 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve