Nova vest
Fudbal

Subota, 15.12.2018.

18:16

Grizman spasao Atletiko protiv odličnog Valjadolida

Fudbaleri Atletiko Madrida pobedili su Valjadolid na gostovanju rezultatom 3:2 u 16. kolu španske LaLige.

Izvor: LN

Autor: LN

Grizman spasao Atletiko protiv odličnog Valjadolida
EPA-EFE/R. Garcia

Na stadionu Hose Zorilja viđeno je dosta neizvesnosti, spornih momenata i lepih poteza.

Sve je krenulo kao po planu za izabranike Dijega Simeonea, pa je hrvatski golgeter Nikola Kalinić doveo njegov tim u vođstvo u 25. minutu.

Na 2:0 povisio je sjajni Antoan Grizman na isteku sudijske nadoknade prvog poluvremena pogotkom iz opravdano dosuđenog penala.

U nastavku se desilo ono što niko nije očekivao – Valjadolid je zaigrao mnogo bolje, stvarao šanse, pa za samo sedam minuta postigao dva gola, preko Calera i Saula (autogol), i izjednačio na 2:2.

Francuz i jedan od glavnih kandidata za Zlatnu loptu je morao opet da reaguje. Grizman je dobro odreagovao u 80. minutu, te ponovo savladao golmana domaćina Masipa i doneo, na kraju ispostaviće se konačnih 3:2.

Do kraja utakmice napadali su i jedni i drugi, a najznačajniji detalj desio se kada je Valjadolid u poslednjih deset minuta zatražio jedanaesterac. Sudije je gledao VAR tehnologiju, ali je odlučio da elemenata za najstrožu kaznu nije bilo.

Atletiko je ovim rezultatom i sedmi put zaredmo pobedio Valjadolid u španskom prvenstvu.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve