Nova vest
Fudbal

Subota, 15.12.2018.

12:15

Modrić: Šta bi hteli, da Mesi i Ronaldo stalno dobijaju nagradu?

Osvajač "Zlatne lopte" za 2018. Luka Modrić zamerio je treneru Atletika Dijegu Simeoneu da konstantno omalovažava uspehe Reala.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Modrić: Šta bi hteli, da Mesi i Ronaldo stalno dobijaju nagradu?
Photo by Juan Manuel Serrano Arce/Getty Images

Modrić je u intervjuu za "Sportske novosti" rekao kako ga je povredilo takvo ponašanje Argentinca, ali i da bi sve trofeje menjao za titulu prvaka sveta.

"Mogu da razumem da je uz svog igrača, Grizmana, ali ne mogu da verujem da neko stalno potcenjuje uspehe Reala. Kako objašnjava naše pobede u Ligi šampiona, pa mi smo dva puta pobedili Atletiko u finalu", izjavio je Modrić.

Simeone je istina čestitao Modriću na nagradi, ali tom prilikom je rekao da je neverovatno koliko se favorizuje Real, te da je za njega reprezentativac Francuske

Reprezentativac Hrvatske je mišljenja da mnogo toga prilikom dodeljivanja nagrade nije u redu.

"Ako gledamo fudbal odnosno kvalitet igrača, to je jednostavno, u ovoj deceniji su najbolji Mesi i Ronaldo,ali onda treba ukinuti trofej, odnosno dati ga uvek njima, tu se slažem. Ali, mi pričamo o trenutno stanju, formi u jednoj godini, biraju treneri, novinari, igrači, da li su svi pogrešili? Izgleda da ova nagrada ima samo smisla kad je dobiju Mesi ili Ronaldo, to nije u redu ni prema drugim igračima, ni prema onima koji su glasali. Ali, ponavljam, svako se ponaša u skladu sa svojim uverenjima"
, poručio je Modrić.

On je takođe dodao da za sada ostaje u Madridu.

"Ono što je sigurno je da ću u Realu ostati do kraja ugovora", potvrdio je dobitnik "Zlatne lopte".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

60 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Grizman prekida rekordni niz

Francuski fudbaler Antoan Grizman propustiće prijateljske utakmice reprezentacije sa Nemačkom i Čileom, zbog uganuća desnog skočnog zgloba.

Beta

23:45

12 h

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

7 d