Nova vest
Fudbal

Utorak, 11.12.2018.

23:43

Milojević: Znali smo da ćemo biti spušteni, ali to vam je PSŽ

Vladan Milojević, trener Crvene zvezde, posle poraza od Pari Sen Žermena (1:4) i eliminacije iz Evrope nije imao previše razloga da tuguje.

Izvor: B92

Autor:B92

Milojević: Znali smo da ćemo biti spušteni, ali to vam je PSŽ
Foto: Starsport

Znali smo da ćemo biti spušteni, ipak su to fenomenalni igrači. Kontrolišu igru tokom meča i traže prostor za Di Mariju, Mbapea i slobodnog Nejmara. Lako smo gubili loptu, prva dva gola smo olako primili, ali to vam je PSŽ. Mi ne primamo lako golove posle prekida, međutim, oni su bili sjajni i u tom segmentu igre. Kažnjavaju svaki grešku. Loše smo se postavili u toj situaciji i nakon trećeg gola kod igrača je pao entuzijam“.

Milojević kaže da je početkom drugog poluvremena osetio da PSŽ može i da se napadne.

Pokušao sam kod rezultata 2:1 za goste da uvođenjem Boaćija i Ebisilija napravim pritisak na Parižane, da malo kombinujemo, međutim, brzo su dali gol. Ovo je utakmica u kojoj može mnogo da se nauči. Ovo je fudbal koji se igra u svetu. Mogli smo sigurno i bolje da odigramo u ovoj Ligi šampiona, uvek može bolje, ali ja ipak čestitam igračima na svemu što su uradili“.

Trener Crvene zvezde za kraj ima i jednu želju.

Vratili smo Crvenu zvezdu u Ligu šampiona. Na želim nikad više da vidiim onu Crvenu zvezdu iz prošlih godina...“, zaključio je Milojević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

12 h

U fokusu

Vidi sve