Nova vest
Fudbal

Sreda, 05.12.2018.

18:08

Radnički 16 mečeva ne zna za poraz, Čukarički siguran

Fudbaleri niškog Radničkog savladali su minimalnim rezultatom (1:0) Voždovac na gostovanju, u 19. kolu Superlige Srbije.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Radnički 16 mečeva ne zna za poraz, Čukarički siguran
Starsportphoto

Radnički je nastavio fantastičnu seriju u domaćem prvenstvu i stigao do trijumfa pogotkom Stanisavljevića u 63. minutu sa bele tačke.

Nekoliko minuta pre toga Ilić je zaradio direktan crveni karton i olakšao posao gostima.

Nišlije su na "krovu" nastavile niz i već 16 utakmica u domaćem prvenstvu ne znaju za poraz, pa zauzimaju drugo mesto sa 44 boda, devet manje od prvoplasirane Crvene zvezde, a šest više i meč više od trećeplasiranog Partizana.

Voždovac je 13. na tabeli sa 16 bodova.

Fudbaleri Čukaričkog su na svom terenu slavili protiv Bačke sa 3:0. Dva pogotka je postigao Ognjen Mudrinski, a u strelce se upisao i Asmir Kajević.

Ekipa s Banovog brda je trenutno treća na tabeli sa 38 bodova, dok je Bačka na 11. mestu sa 17.

Fudbaleri Napretka i Proletera odigrali su nerešeno 1:1. Napredak je poveo golom Miloša Vulića sa penala u 40. minutu, a bod Proleteru doneo je Srđan Vujaklija u 58. minutu.

Napredak je peti na tabeli sa 33 boda, dok je Proleter sedmi sa 26.

Istim rezultatom završen je i meč Vojvodine i Mačve u Novom Sadu. Lazar Arsić je doneo prednost Vojvodini u 27. minutu, a izjednačio je Nenad Jovanović u 87.

Novosadska ekipa je osma na tabeli Super lige sa 26 bodova, dok je Mačva deseta sa pet bodova manje.

U preostala dva meča odigrana u terminu od 16.00, Mladost je na svom terenu bila bolja od Dinama sa 2:0, dok je Radnik slavio protiv Rada sa 1:0.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Lige petice

Bjelica dobio otkaz

Fudbalski klub Union iz Berlina saopštio je da je uručio otkaz hrvatskom treneru Nenadu Bjelici posle serije loših rezultata u Bundesligi.

Tanjug

19:37

3 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu