Nova vest
Fudbal

Nedelja, 02.12.2018.

23:00

Sevilji bod protiv Alavesa

Fudbaleri Sevilje su remijem kao gosti protiv Alavesa u 14. kolu ispustili vodeću poziciju na tabeli Primere. Meč je završen nerešeno, 1:1.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Sevilji bod protiv Alavesa
Photo by Aitor Alcalde/Getty Images

Barselone je pre toga slavila protiv Viljareala (2:0) i gostima sa juga Španije je trebala pobeda da ostanu na čelu, ali do nje nisu došli.

Posle svega, ispostavilo se da su teško došli i do boda, pošto je Alaves na poluvremenu imao prednost od 1:0.

Domaćin je poveo u 37. minutu. Posle prodora Džonatana Kaljerija i njegovog centaršuta u peterac, najprisebniji je bio Đoni koji je sa nekoliko metara zakucao loptu u mrežu gostiju.

Gotovo identičan gol postigla je i Sevilja. Paulo Sarabija je prošao po desnoj strani, poslao je loptu na prvu stativu gde je bio Visam Ben Jeder, njemu nije bilo teško da je prosledi u mrežu Alavesa.

Posle ovog kola, Sevilja ima 27 bodova, poen manje od vodeće Barselone. Naredni meč za Sevilju je takođe gostovanje. U subotu 8. decembra igraju na "Mestalji" protiv Valensije.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

13 h

U fokusu

Vidi sve