Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 15.11.2018.

16:30

Mogao je da završi u Švedskoj za pola miliona, a "srušio" je Liverpul

Milan Pavkov je letos mogao da završi u Švedskoj umesto u Ligi šampiona sa Crvenom zvezdom, piše Ekspresen.

Izvor: B92

Autor:B92

Mogao je da završi u Švedskoj za pola miliona, a
StarSport

Da je otišao za pola miliona evra, možda Zvezda ne bi ni stigla do Lige šampiona preko Salcburga, a on izvesno ne bi dao dva gola Liverpulu, ali to je sve stvar nagađanja.

Dario Slomić, saradnik agencije koja zastupa Pavkova kaže da je on letos nuđen Geteborgu.

"Nudili smo ga Geteborgu i drugim švedskim klubovima. Koštao je između 300 i 500 hiljada evra. Cena nije odgovarala, a možda nisu bili sigurni ni u njegove sposobnosti", rekao je Slomić, a piše Ekspresen.

"Nikad mi to ime nije predstavljeno, ali deluje da je bio skup za nas pa je otpao vrlo rano kao mogućnost"
, kaže Trener Geteborga Poja Asbagi.

Slomić dodaje da je to čudan splet okolnosti nekoliko meseci kasnije.

"Mogao je da bude u Švedskoj, ali je umesto toga pobedio Liverpul sa dva gola u Ligi šampiona. Njegova tržišna vrednost je sad daleko veća", rekao je Dario.

On dodaje da je, istina, teško predvideti u kom smeru će se kretati karijera jednog igrača, pa ne želi da nešto prebacuje Geteborgu. Pavkov se u Zvezdu vratio sa pozajmice iz Radničkog za koji je dao 23 gola na 33 utakmice, a po odlasku Aleksandra Pešića u Al Itihad.

Poslednjih dana, navodno je i Milan "bacio oko" na napadača Zvezde, ali to naravno treba uzeti sa rezervom jer je letos bilo i glasina da je Pavkov nuđen Valjadolidu za tri miliona evra.

Jedna od spominjanih destinacija je bila i Turska.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

44 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

11 h

U fokusu

Vidi sve