Nova vest
Fudbal

Nedelja, 11.11.2018.

13:57

Gol Makabija iz Petah Tikve kakav se retko viđa VIDEO

Na utakmici Premijer Lige Izraela između Makabija iz Netanije i Makabija iz Petah Tikve postignut je veoma neobičan gol.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Gol Makabija iz Petah Tikve kakav se retko viđa VIDEO
Foto: Screenshot/Reddit/EdHamden

Sve se dogodilo pri rezultatu 0:0 u 87. minuta kada su gosti iz Petah Tikve bili u napadu. Akcija je krenula po desnoj strani, a pred golom domaćina ležao je Isa Sisoko.

U pitanju je stariji brat bivšeg reprezentativca Francuske Alija Sisoka. Dok je ležao, kraj njega je bio saigrač Habib Habibu, koji je ukazivao sudijama i igračima na povredu, kako bi se igra zaustavila.

Međutim, sudija nije dao znak za prekid igre, igrač Makabija Petah Tikve je centrirao pred gol, lopta je prošla ispod ruke golmana domaćina koji je nespretno intervenisao i došla pravo do noge Habibua, koji je načas ostavio Sisoka i rutinski poslao loptu u mrežu domaćina.

Gol je potpuno legalan, jer igra nije bila prekinuta, a na kraju, bio je ovo, kako je neko prokomentarisao na društvenim mrežama, i sjajan način da se izbegne ofsajd zamka.

Zahvaljujući tom golu, Makabi Petah Tikva je slavio pobedu i pomerio se na šesto mesto tabele Premijer lige Izraela, usput preskočivši ekipu Makabija iz Netanije.

A very unusual goal from Israeli Premier League from r/soccer

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve