Nova vest
Fudbal

Nedelja, 04.11.2018.

19:15

Morata i Čelsi silni, Milivojević i Palas nemoćni na "Bridžu"

Fudbaleri Čelsija pobedili su Kristal Palas sa 3:1 u 11. kolu Premijer lige.

Izvor: PT

Autor: PT

Morata i Čelsi silni, Milivojević i Palas nemoćni na
Foto: Getty Images

Srpski fudbaler Luka Milivojević odigrao je svih 90 minuta za poraženi sastav, koji je pretrpeo sedmi neuspeh u takmičenju.

Sa druge strane "plavci" su ostvarili osmu pobedu i nastavili su borbu za titulu zajedno sa Mančester sitijem i Liverpulom.

Dvostruki strelac na meču bio je Alvaro Morata koji je mrežu Palasa tresao u 32. i 65. minutu. Kod drugog gola asistirao mu je Eden Azar, samo minut nakon što je ušao u igru.

Belgijanac je u 64. minutu zamenio Vilijana i samo 60 sekundi kasnije asistirao je Špancu za pogodak. Pre toga Andros Tausend je u 53. minutu izjednačio, međutim Morata je vratio prednost Čelsiju malo posle toga.

Konačnih 3:1 postavio je Pedro u 70, kada mu je Markos Alonso asistirao. Pedro je odigrao odličan meč jer je učestvovao kod prvog gola i postigao treći.

Čelsi u narednom kolu čeka Everton, kao i Kristal Palas ekipu Totenhema.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

8 h

U fokusu

Vidi sve