Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 29.10.2018.

14:00

Sudija režirao spektakl u Lučanima, Milovanović urlao: "Ko si bre ti?"

Zvezda je bila sigurna, Partizan je opet razočarao, ali protekli vikend u srpskom fudbalu obeležio je duel Mladosti i Spartaka u Lučanima.

Izvor: B92

Autor:B92

Sudija režirao spektakl u Lučanima, Milovanović urlao:
Foto: StarSport

Domaćin je slavio 2:1, a sva tri gola su postignuta iz penala, sva tri u finišima poluvremena, jedan u prvom, a preostala dva u drugom delu meča.

Sudija Zoran Široki je opravdano dosudio najstrožu kaznu za Mladost u završnici prvih 45 minuta, kada je oboren Janko Tumbasević.

Međutim, pravi šou je usledio u poslednja dva minuta i nadoknadi vremena kada je još dva puta svirao jedanaesterce, prvo zbog sumnjivog kontakta Tumbasevića i igrača Spartaka Šimure u kaznenom protoru Mladosti u 88.

Zbog toga je žustro reagovao trener domaće ekipe Nenad Milovanović: "Šta radiš, bre, ti? Niko ga nije ni pipnuo, jesi li ti normalan? Ko si ti? Ko si, bre, ti?!"

Široki nije želeo da ignoriše ove povike iskusnog trenera pa ga je poslao u svlačionicu. Samo nekoliko minuta kasnije glavni arbitar se opet oglasio posle duela u kaznenom prostoru, ovaj put gostujućeg tima.

Predrag Pavlović je obišao poslednjeg defanzivca Spartaka, išao je gol-aut liniji, a onda potpuno neočekivano se srušio. To je bilo dovoljno da Široki pokaže treći put na belu tačku, a domaćin da pobedi.

Trener Spartaka Predrag Rogan, ipak, nije dovodio u pitanje odluke sudije kada su u pitanju penali koje je svirao Široki za domaćina.

"Napravljeni su u zonama gde protivnik nije bio opasan, to ide na dušu možda mojoj neiskusnoj ekipi",
rekao je Rogan.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

7 h

U fokusu

Vidi sve