Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 29.10.2018.

11:30

Tragičan kraj američke epizode Zlatana Ibrahimovića VIDEO

Zlatan Ibrahimović nije uspeo da izbori plej-of MLS lige sa Los Anđeles Galaksijem iako je njegov tim imao sve u svojim rukama.

Izvor: AK

Autor: AK

Tragičan kraj američke epizode Zlatana Ibrahimovića VIDEO
Foto: Getty images

Galaksiju je bila potrebna pobeda u poslednjem meču regularnog dela sezone, krenuo je sjajno i vodio je 2:0 protiv Huston Dajnama na poluvrenenu.

Međutim, tim iz Los Anđelesa je prerano počeo da slavi pobedu, što je dovelo do sunovrata u drugih 45 minuta i preokreta Teksašana na 3:2.

Tako se epizoda Zlatana Ibrahimovića u SAD završila debaklom, iako je Šveđanin postigao 22 gola od dolaska iz Mančester junajteda.

Sada se postavlja pitanje gde će Ibrahimović nastaviti karijeru, jer će od januara biti slobodan igrač, pa se već spekuliše da bi mogao da se vrati u Evropu.

Španski mediji već nedeljama najavljuju da bi Ibra mogao da dođe u Real Madrid kao "mesija" na Santjago Bernabeu, ali je za 37-godišnjeg golgetera uvek opcija i bogata Kina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

8 h

U fokusu

Vidi sve