Nova vest
Fudbal

Nedelja, 28.10.2018.

13:46

Remi Sasuola i Bolonje

Fudbaleri Sasuola i Bolonje odigrali su nerešeno, 2:2 u prvom meču nedeljnog programa 10. kola Serije A.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Remi Sasuola i Bolonje
Photo by Mario Carlini / Iguana Press/Getty Images

Gosti iz Đenove su dva puta stizali do prednosti, ali nisu imali snage da je sačuvaju, pa su tako zabeležili treći remi u sezoni, koliko ih ima i Sasuolo.

Bolonja je povela bukvalno posle prve ozbiljnije akcije u drugom minutu. Lopta je sa leve strane upućena pred gol Sasuola, na pravom mestu bio je Argentinac Rodrigo Palasio koje je pravovremeno utčao u prostor i snažnim udarcem sa ivice peterca poslao loptu u levi gornji ugao gola domaćina.

Petnaest minuta kasnije, fantastičan gol Sasuola. Na aistenciju Berardija, Brazilac Marlon je prihvatio loptu na 25 metara od gola gostiju, uputio je pravi projektil, a lopta se od desne stative odbila u mrežu Đenove.

U nastavku, Đenova je ponovo stigla do prednosti i to u 56. minutu. Posle centaršuta sa desne strane, stvorila se velika gužva pred golom domaćina u kojoj je najviše koncentracije imao Senegalac Ibrahima M'Baje, sa svega nekoliko metara uspeo je da loptu ugura u mrežu Sasuola.

Pet minuta pre kraja, sudija Danijele Doveri je pokazao na belu tačku, pošto je desni bek Arturo Kalabrezi oborio Stefana Sensija a strelac izjednačujućeg gola za Sasuolo bio je Kevin Prins Boateng.

U timu Sasuola do 79. minuta igrao je bivši reprezentativac Srbije Filip Đuričić. On je tada morao da napusti igru pošto je iz neposredne blizine dobio žestok udarac loptom u lice.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve