Nova vest
Fudbal

Sreda, 24.10.2018.

17:56

Zašto se navijači Liverpula plaše da će izgubiti od Crvene zvezde?

Sujeverje među navijačima je oduvek bilo prisutno. Na tako nešto nisu imuni ni u Liverpulu, naročito uoči važnih mečeva kakav je ovaj sa Crvenom zvezdom.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Zašto se navijači Liverpula plaše da će izgubiti od Crvene zvezde?
Photo by Mark Robinson/Getty Images

Iako je Liverpul po svim parametrima veliki favorit, pojedine pristalice "crvenih" smatraju da postoje loši predznaci, te strahuju od poraza od Crvene zvezde.

Razlog za sujeverne tvrdnje je pomalo bizaran, a tiče se rođendanskih proslava igrača Liverpula, tačnije toga kako Jirgen Klop i njegovi igrači praktikuju da čestitaju slavljeniku veliki dan.

Naime, na trening centru u Melvudu, Klop je u utorak okupio na centru igrače u krug, da bi svi potom otpevali pesmu "Srećan rođendan" slavljeniku, Brazilcu Fabinju, koji je napunio 25 godina. Usput su tapšali, a sve je urađeno u prisustvu reportera i brojnih televizijskih ekipa.

Međutim, oni sujeverni su našli manu tom činu i tvrde da je tako nešto loš predznak i da bi zbog toga, Liverpul mogao da izgubi od Crvene zvezde.

"Prošli put kada smo uradili ovakvu stvar, izgubili smo od Napolija", napisao je jedan navijač Liverpula ispod videa, na Tviter profilu novinara Džejmsa Pirsa iz "Liverpul eha".

Drugi je bio još oštriji.

"Poslednji put kada smo to uradili, nismo uputili nijedan udarac ka golu."

Generalno, sve se svodi na zaključak jednog od njih da se "ovo neće završiti dobro". Da li hoće ili neće, to će svakako najviše zavisiti od fudbalera Liverpula i Crvene zvezde, ali ako ništa drugo, možda je to bio samo način da "razbiju maler" ili da samo nađu temu uoči utakmice koja je za oba tima veoma važna, posebno za Liverpul, koji ima pobedu i poraz u protekla dve kola.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Lige petice

Bjelica dobio otkaz

Fudbalski klub Union iz Berlina saopštio je da je uručio otkaz hrvatskom treneru Nenadu Bjelici posle serije loših rezultata u Bundesligi.

Tanjug

19:37

9 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu