Nova vest
Fudbal

Sreda, 24.10.2018.

14:07

Šta se "kuva" u Zvezdinoj grupi?

Fudbaleri PSŽ i Napolija odigraće u sredu uveče (21.00) jedan od derbi mečeva trećeg kola Lige šampiona.

Izvor: JP

Autor: JP

Šta se
Foto: Getty Images

Trenutno lider francuske Lige 1 ugostiće na Parku prinčeva drugoplasiranu ekipu italijanske Serije A.

Tim Tomasa Tuhela ulazi u ovaj duel nakon pobede u domaćem šampionatu protiv Amijena (5:0). S druge strane, Napoli je zabeležio važnu pobedu protiv Udinezea u gostima (3:0).

Na toj utakmici nije nastupio italijanski reprezentativac Lorenco Insinje koji se protiv šampiona Francuske ipak očekuje u prvoj postavi.

Za Parižane neće nastupiti suspendovani Đanluiđi Bufon, Dani Alves, Tijago Silva, i od ranije povređeni Kurzava, dok za ekipu Karla Ančelotija neće nastupiti štoper Vlad Kirikeš i bek Fazi Gulam.

Na tabeli grupe C trenutno vodi Napoli sa četiri osvojena boda iz dve utakmice i gol razlikom 1:0, a Liverpul i PSŽ trenutno imaju isti broj bodova uz bolju gol razliku tima iz Engleske. Na začelju je ekipa Crvene zvezde sa jednim osvojenim bodom i gol razlikom -5.

Ekipa Vladana Milojevića bi mogućem iznenađenjem i pobedom na Enfildu prestigla Liverpul na tabeli. Utakmica se igra u sredu u 21.00.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Lige petice

Bjelica dobio otkaz

Fudbalski klub Union iz Berlina saopštio je da je uručio otkaz hrvatskom treneru Nenadu Bjelici posle serije loših rezultata u Bundesligi.

Tanjug

19:37

10 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu