Nova vest
Fudbal

Sreda, 24.10.2018.

13:44

Ostrvski mediji: CR u glavnom planu, Zvezda u drugom, ima i Jokanovića

Povratak Kristijana Ronalda na Old Traford apsolutno je u prvom planu ostrvskih medija, ali našlo se malo prostora i za najavu meča Liverpula i Crvene zvezde.

Izvor: PT

Autor: PT

Ostrvski mediji: CR u glavnom planu, Zvezda u drugom, ima i Jokanovića
Foto: B92/MLJ

Lokalni "Liverpul Eho" duel na Enfildu najavljuje kroz veliki intervju sa Aleksandre Arnoldom, mladim desnim bekom "crvenih", koji je za dve godine prošao put od omladinca do prvog tima, Mundijala i Lige šampiona.

Tu je i izveštaj sa konferencije za medije Jirgena Klopa i Vladana Milojevića, s tim da je kod Zvezde u prvi plan stavljen izostanak Marka Marina, a prenosi se i izjava El Fardua Bena da je kao dečak navijao za Liverpul i sanjao da igra na Enfildu.

Dejli Mejl je jedini koji se bavi navijačima i naglašava opasnost od nereda, pošto će, uprkos zabrani, sigurno nekoliko stotina navijača crveno-belih biti na Enfildu

Veliki gaf napravio je Independent, koji je najavljujući meč u sastav Crvene zvezde stavio odsutne Marina i Rodića, ali i Sumailu, koji ove sezone na evro sceni nijednom nije stigao ni do protokola.

Takođe, "Dejli Miror" je jednu stranu posvetio i posrnulom Fulamu i menadžeru Slaviši Jokanoviću, kojem u ovim trenucima nije nimalo lako na klupi ekipe sa "Krejven Kotidža.

Kada je reč o Gardijanu oni su posvetili jednu stranu ovom duelu, a kao glavnog igrača za Klopovu ekipu istakli su Fabinja koji će biti starter na ovom meču.

Utakmica između Liverpula i Crvene zvezde igra se od 21 sat.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu