Nova vest
Fudbal

Subota, 20.10.2018.

14:55

Lopetegi pakuje kofere – Levante srušio Real na Bernabeuu!

Fudbaleri Levantea šokirali su Santjago Bernabeu pobedivši Real Madrid na njegovom terenu 2:1!

Izvor: AK

Autor: AK

Lopetegi pakuje kofere – Levante srušio Real na Bernabeuu!
Foto: Getty images

Levante je šampiona Evrope srušio za samo 13 minuta golovima Moralesa u šestom i Rohera iz penala.

Real je 18 minuta pre kraja smanjio preko Marsela, ali "kraljevski" klub nije uspeo da izbegne treći poraz u poslednja četiri kola.

Madriđani nisu imali ni sreće, jer je Serhio Ramos pogodio prečku u prvom poluvremenu, a Karim Benzema stativu u drugom.

S druge strane, VAR tehnologija je sprečila nepravdu jer je nakon pregledanja snimka poništen neregularan gol Marka Asensija zbog ofsajd pozicije.

Real je nakon ranog vođstva Levantea dominirao na Bernabeuu, ređale su se šanse Lukasa, Marsela, Dijasa, Iska, Bejla i Benzeme, ali su gosti uspeli da odole.

Marselo je postigao prvi gol za Real posle čak osam sati i jednog minuta, ali je "kraljevski" klub ipak ispisao negativnu stranicu svoje istorije jer je to najduži period bez pogotka od osnivanja.

Real je četvrtim mečom bez pobede u nizu ostao na deobi pete pozicije sa 14 bodova, jedan iza Atletika i Barse, a dva iza Sevilje, koji imaju po utakmicu manje.

Madriđani su prvi put od 2009. izgubili tri uzastopna meča u svim takmičenjima (CSKA, Alaves, Levante). Ako to nije potpisalo otkaz treneru Hulenu Lopetegiju, onda ne znamo šta može.

S druge strane, Levante je pobedio treći put u nizu i napredovao do sedmog mesta u LaLigi.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

91 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve