Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 18.10.2018.

08:11

Mane podvrgnut hirurškom zahvatu na ruci

Napadač Liverpula Sadio Mane morao je da se podvrgne operaciji ruke zbog povrede koju je zadobio igrajući u dresu reprezentacije Senegala.

Izvor: B92

Autor:B92

Mane podvrgnut hirurškom zahvatu na ruci
Photo by Alex Livesey/Getty Images

Zahvat je uspešno obavljen u Liverpulu i još je neizvesno da li će sjajni napadač biti spreman da zaigra narednog vikenda na susretu devetog kola Premijer lige sa Hadersfildom.

Klub sa Enfilda je najavio da će njegovo zdravstveno stanje biti praćeno na dnevnoj bazi, što ipak ostavlja otvorenu mogućnost da bude makar na klupi u narednoj utakmici.

Povreda Senegalca nije jedini problem za menadžera Jirgena Klopa. Napadač Mohamed Salah, vezista Nabi Keita kao i defanzivac Virdžil van Dajk su se takođe povredili dok su igrali za svoje nacionalne timove.

Liverpul želi da se pobedom nad Hadersfildom usami na čelnoj poziciji koju sada drži zajedno sa Mančester sitijem i Čelsijem koji takođe imaju po 20 bodova.

Susret između Hadersfilda i Liverpula igra se u subotu od 18.30 časova, a već u sredu na Enfild stiže Crvena zvezda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve