Nova vest
Fudbal

Utorak, 16.10.2018.

13:37

Navijači BiH i Severne Irske posle meča išli zajedno u pab

Navijači reprezentacija Bosne i Hercegovine i Severne Irske pokazali su lepšu stranu fudbala, da posle utakmice ne moraju samo da se prave neredi.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Navijači BiH i Severne Irske posle meča išli zajedno u pab
Photo by Charles McQuillan/Getty Images

U noći između nedelje i ponedeljka u Sevilji sukobili su se engleski huligani i policija, a posle meča u Sarajevu, imali smo sasvim drugačiju sliku.

Retko je videti da se navijači suparničkih timova i reprezentacija druže posle utakmice i u fer i korektnoj atmosferi prepričavaju dešavanja na terenu. Tako nešto desilo se baš u Sarajevu.

Kako prenose mediji u BiH, posle utakmice koja je zavšrena pobedom domaćina od 2:0, pristalice dve reprezentacije su u zajedničkoj koloni napustili stadion "Grbavica" i uputili se ka grupi pabova, gde su se družili do kasno u noć.

Nijedan incident nije prijavljen, a ovo je primer kako može fer i korektno da se navija i da se kroz fudbal stiču nova poznanstva i prijatelji iz daljine.

Druženje navijača BiH i Severne Irske pogledajte OVDE.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve