Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 15.10.2018.

11:22

VICE u poseti Kataiju – lutanje, "magiko" u Zvezdi i zvezda u Čikagu

Vice Srbija je posetio našeg fudbalera Aleksandra Kataija u Čikagu, gde on trenutno sa velikim uspehom brani boje lokalnog "Fajera".

Izvor: B92, vice.com

Autor:B92, vice.com

VICE u poseti Kataiju – lutanje,
Foto: vice.com

U jednom trenutku, Aleksandar Katai bio je potpuno otpisan.

Nakon kratkog bljeska u dresu Vojvodine, koji ga je preporučio Olimpijakosu, njegova karijera krenula je nizbrdo - povrede, zajmovi drugim klubovima i razmirice sa pirejskim gigantom zamalo su pokolebale talentovanu "desetku".

Ipak, on je uspeo da se pronađe posle četiri godine lutanja i ostvari solidnu karijeru, i trenutno nastupa za Čikago Fajer u američkoj MLS ligi.

Početkom 2018. Katai odlazi u Čikago kod trenera Veljka Paunovića, i sve se menja na bolje.

VICE Srbija imao je priliku da se u najvećem gradu savezne države Ilinoj sretne sa Aleksandrom, koji nam je ispričao kako se našao i snašao "preko bare", kakav je zapravo američki fudbal sa okruglom loptom, kakav je saigrač Bastian Švajnštajger a kakav trener Veljko Paunovič kao i čime se bavi u svoje slobodno vreme u Americi.

Kompletan intervju sa Aleksandrom Kataijem pogledajte OVDE.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

11 h

U fokusu

Vidi sve