Nova vest
Fudbal

Nedelja, 14.10.2018.

18:10

Veljković: Dominirali smo, ova dva boda su izgubljena

Štoper fudbalske reprezentacije Srbije Miloš Veljković rekao je da su dva boda protiv Rumunije u Bukureštu izgubljena.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Veljković: Dominirali smo, ova dva boda su izgubljena
Foto: Printscreen B92

Srbija je bila daleko bolji rival u utakmici četvrtog kola grupe 4, Lige C, UEFA Lige nacija, ali je na kraju bilo 0:0.

Veljković je još jednom u paru sa Nikolom Milenkovićem komandovao odbranom "Orlova" koja pozadi nije imala mnogo posla, ali

"Dominirali smo, igrali smo dobro i sa loptom i bez nje, dobar presing. Imali smo šanse, nismo dali gol nažalost", rekao je novinarima posle meča Veljković.

Druga utakmica sa Rumunima i drugi remi, Veljković kaže da je Srbija htela da pobedi u oba, ali nije potpuno nezadovoljan urađenim.

"Hteli smo obe utakmice da dobijemo, ali su i četiri boda u redu. S tim što mislim da su danas dva boda izgubljena, ali ipak je to dobra situacija", dodaje Veljković.

Na pitanje da li je zadovoljan činjenicom što je u paru sa Nikolom Milenkovićem povezao nekoliko utakmica na poziciji štopera, Veljković kaže da se dobro razumeju, ali da je potrebno još vremena da bi to bilo još bolje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

9 h

U fokusu

Vidi sve