Nova vest
Fudbal

Utorak, 09.10.2018.

11:45

Ruski reprezentativci stolicom napali političara u kafiću VIDEO

Ruski fudbalski reprezentativci Aleksandar Kokorin i Pavel Mamaev u pijanom stanju izazvali su skandal, kada su u jednom kafiću u Moskvi fizički napali funkcionera iz ruskog ministarstva za industriju i trgovinu Denisa Paka.

Izvor: B92

Autor:B92

Ruski reprezentativci stolicom napali političara u kafiću VIDEO
EPA/PETER POWELL

Na snimku, koji je postavljen na društvene mreže, vidi se kako je Kokorin stolicom udario u glavu Paka i zadao mu potres mozga i modrice.

Zajedno sa njima bio je Aleksandrov brat Kiril, a prema informacijama iz ministarstva, uslediće tužba protiv fudbalera.

"Čuo sam da je bilo brojnih incidenata kada su oni u pitanju", rekao je Pakov predstavnik za medije i najavio da će epilog ovog slučaja biti na sudu.

Ruski "Sport Eksres" piše da će zbog incidenta članovi Zenita i Krasnodara biti izbačeni iz reprezentacije, a preti im i do pet godina zatvora. Takođe, u Zenitu su besni na ponašanje svog igrača, razmišljaju da raskinu ugovor momentalno, a ukoliko se to ne bude dogodilo, neće mu produžavati jer mu ističe na kraju sezone.

"Zakon je isti za sve i krivci treba da budu zasluženo kažnjenji. Siguran sam da će Ministarstvo unutrašnjih poslova sprovesti kompletnu istragu i utvrditi kazne za ovaj incident", izjavio je predsednik Fudbalskog saveza Rusije Aleksander Alaev.

Kokorin i Mamaev su već bili na udaru javnosti kada su odmah po eliminaciji Rusije sa Evropskog prvenstva u Francuskoj izašli u noćni klub.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

42 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve