Nova vest
Fudbal

Sreda, 03.10.2018.

20:55

Minimalac k'o kuća – velika pobeda Šalkea u Moskvi

Fudbaleri Šalkea savladali su Lokomotivu 1:0 (0:0) na gostovanju u Moskvi, u drugom kolu Lige šampiona.

Izvor: AK

Autor: AK

Minimalac k'o kuća – velika pobeda Šalkea u Moskvi
Foto: Tanjug/AP Photo/Alexander Zemlianichenko

"Kraljevsko-plavi" su do ogromne pobede u borbi za drugu fazu stigli golom Vestona Mekinija.

Dvadesetogodišnji Amerikanac zatresao je mrežu "Lokosa" dva minuta pre kraja susreta, na asistenciju Jevgena Konopljanke.

Ukrajinac je ubacio loptu iz kornera sa desne strane na drugu stativu gde je Mekini sjajno skočio i preko štopera Lokomotive matirao golmana Giljermea.

Nakon inicijative domaćina u prvih 45 minuta, kada su Barinov i Mirančuk propustili šanse za vođstvo, Šalke je preuzeo kontrolu u nastavku meča.

Nemci su posebno opasni bili u poslednjih 20-ak minuta, a pre pobedonosnog gola dve odlične prilike propustio je Mark Ut, ali je Giljerme bio oprezan.

Šalke ima četiri boda iz dva meča, dok je Lokomotiva doživela i drugi poraz u Grupi D. U drugom meču kola sastaju se Porto i Galatasaraj.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

8 h

U fokusu

Vidi sve