Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 27.09.2018.

11:32

FSS pokreće disciplinske postupke protiv Stojkovića, Mrkele, Vazure...

Disciplinska komisija Fudbalskog savez Srbije odlučila je da pokrene postupak protiv šestorice igrača, trenera i funkcionera zbog izjava posle mečeva SL.

Izvor: PT

Autor: PT

FSS pokreće disciplinske postupke protiv Stojkovića, Mrkele, Vazure...
Foto: Fudbalski savez Srbije

Vladimir Stojković, Mitar Mrkela i Miloš Vazura dali su neprimerene izjave posle "večitog derbija" i FSS traži njihovo izjašnjavanje.

Na meču Partizana i Crvene zvezde Ričmond Boaći postigao je sumnjiv pogodak i posle toga usledili su brojni negativni komentari sa obe strane Topčiderskog brda.

To je što se tiče utakmice između Partizana i Crvene zvezde, a kada je reč o drugim "incidentima", Disciplinska komisija tražiće od Zorana Mirkovića i Ivice Ilieva obrazloženje zbog izjava posle meča Rad – Partizan, kada su njih dvojica kritikovali suđenje.

Pored njih, disciplinski postupak pokrenut je i protiv trenera Dinama Vranja Dragana Antića, koji je kritkovao arbitre posle meča sa Napretkom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu