Nova vest
Fudbal

Petak, 21.09.2018.

10:45

Garsija: Radonjić nije smeo da pogreši, ali to je greška mladosti

Rudi Garsija, trener marsejskog Olimpika, nije bio previše ljut na Nemanju Radonjića čija greška je dovela do gola protiv Ajntrahta iz Frankfurta.

Izvor: B92

Autor:B92

Garsija: Radonjić nije smeo da pogreši, ali to je greška mladosti
Photo by Valerio Pennicino/Getty Images

Ajntraht je na gostujućem terenu, sa igračem manje, iznenadio Marsej za koji nastupa Nemanja Radonjić i pobedio rezultatom 2:1.

Bivši napadač Crvene zvezde pogrešno je ispucao loptu u 89. minuta, posle njegove greške usledila je akcija koja je dovela do pobedonosnog gola drugog srpskog reprezentativca – Luke Jovića.

"Radonjić napravio grešku koju nije smeo. To je greška mladosti. Novi igrači moraju brzo da se integrišu u tim. Evo, na primer, Duje Ćaleta Car. Odigrao je dobru utakmicu, ali mora da nauči da reaguje timski. Rekao sam momcima u svlačionici i to da, ako ne možemo da pobedimo, onda moramo da naučimo da ne gubimo", rekao je Garsija.

Vezista Maksim Lopes takođe je podržao mladog saigrača.

"Svakome to može da se dogodi. Svi grešimo. Tu smo da pomognemo jedni drugima. Ovakve stvari se dešavaju u fudbalu", dodao je Lopes.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve