Nova vest
Fudbal

Petak, 14.09.2018.

09:20

Sergej o nastupima za Srbiju: Moja uloga je pogrešno shvaćena

Vezni igrač Srbije Sergej Milinković-Savić smatra da je njegova uloga u timu "Orlova" u odnosu na Lacio pogreško shvaćena.

Izvor: AK

Autor: AK

Sergej o nastupima za Srbiju: Moja uloga je pogrešno shvaćena
Foto: Getty images

Milinković-Savić je bio jedan od najproduktivnijih igrača rimskog kluba prošle sezone, često je asistirao i postizao golove, dok to nije slučaj sa Srbijom.

"Postižem golove u Laciju, ali ni tamo moje zaduženje nije da tresem mreže. Koristim prilike kad mi se ukažu, ali se to ne očekuje uvek od mene. Nemam mnogo utakmica za Srbiju, svaki meč mi mnogo znači, trudim se da budem bolji svaki sledeći put", rekao je Milinković-Savić za Žurnal, a prenose italijanski mediji.

Srbija je proteklog vikenda počela nastup u novom UEFA takmičenju Ligi nacija pobedom u Litvaniji (1:0) i remijem sa Rumunijom (2:2) u Beogradu.

Sledeće okupljanje "Orlova" je za manje od mesec dana, Srbija gostuje Crnoj Gori 10. oktobra, u derbiju Grupe 4 Lige C Lige nacija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

101 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

11 h

U fokusu

Vidi sve