Nova vest
Fudbal

Utorak, 11.09.2018.

10:00

Red od "Mitića" do Autokomande zbog Lige šampiona FOTO/VIDEO

Crvena zvezda pustila je u utorak u redovnu prodaju pakate ulaznica za Ligu šampiona, što je očekivano izazvalo ogromno interesovanje navijača.

Izvor: AK

Autor: AK

Red od
Foto: StarSport

Pristalice crveno-belih su jedva dočekale da prvi put gledaju svoj omiljeni tim u elitnom takmičenju, tako da se ne traži karta, nego hiljadu karata više.

Blagajne na "Rajku Mitiću" su otvorene tačno u deset časova, ali se mnogo ranije napravila kolona dugačka nekoliko stotina metara niz ulicu Ljutice Bogdana.

Cena paketa je 7.500 za "sever" i "jug", 15.000 za "istok" i "zapad bočno", a 18.000 za "zapad centar". Jedna osoba može da kupi najviše dva paketa.

Blagajne će biti otvorene svakog dana do 18 časova, a plaćanje je moguće izvršiti i platnim karticama. Karte je moguće kupiti i preko sajta iticket.rs.

Zvezda će u Ligi šampiona igrati sa Napolijem, Liverpulom i Pari Sen Žermenom. Italijani prvi stižu u Beograd, sledećeg utorka (18. septembar).

Trofejni Englezi dolaze 6. novembra, a šlag na tortu biće gostovanje "Svetaca" 11. decembra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

135 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

13 h

U fokusu

Vidi sve