Nova vest
Fudbal

Petak, 17.08.2018.

09:35

Trener Spartaka: Ponosan sam na moje momke

Trener Spartaka iz Subotice Vladimir Gaćinović ponosan je na svoje igrače i na sve što su uradili u dosadašnjem delu sezone.

Izvor: B92

Autor:B92

Trener Spartaka: Ponosan sam na moje momke
Foto: StarSport

Spartak je u četvrtak porazom od Brendbija u Danskoj eliminisan iz kvalifikacija za Ligu Evrope.

"Ponosan sam na svoje momke i nemam šta da im zamerim. Ovo nije naša prva dobra utakmica, to traje od opočetka sezone. Imamo kontinuitet, ovo je naša treća dobra utakmica u Evropi. Pokazali smo šta umemo, nismo imali šta da izgubimo. Mi smo bili bolji protivnik, kontrolisali smo igru, ali nemamo mnogo iskustva u ovakvim takmičenjima i imamo mali roster igrača, pa smo pravili kombinacije na štoperskoj poziciji sa Šimurom. Prava je šteta što nismo ostvarili bolji rezultat, možda nam je i sreća okrenula ledja, ali tako to ide", rekao je Gaćinović novinarima posle utakmice u Kopenhagenu.

Ukupnim rezultatom 4:1 Brondbi je eliminisao Spartak iz kvalifikacija za Ligu Evropa.

"Diktirali su tempo do isključenja, ali smo mi pokazali šta znamo, igrali smo disciplinovano, napadali i bili bolji, kao što su možda oni u Beogradu bili malo bolji. Svakako smo ponosni na sve što smo uradili za ovih mesec dana. ;Nije lako pokazati se na evropskom nivou kada igrate utakmicu na svaka tri dana. Ipak, bilo je dobrog fudbala, nismo se predavali i svakako odlazimo zadovoljni iz Kopenhagena. Nadam se da ćemo nastaviti da igramo na ovom nivou", zaključio je Gaćinović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

12 h

U fokusu

Vidi sve