"Igrao sam pod injekcijama, malo falilo da izađem u 70. minutu"

Fudbaler Crvene zvezde Nemanja Radonjić rekao je posle pobede Zvezde u Slovačkoj da je igrao pod injekcijama i da je malo falilo da traži izmenu do 70. minuta.

MLJIzvor: B92
Podeli
Foto: FK Crvena zvezda
Foto: FK Crvena zvezda

Od reportera B92 u Slovačkoj Petra Tadića

Radonjić je ostao na terenu do kraja produžetaka i to se isplatilo u 98. minutu jer je upravo on dao pobedonosni gol protiv Spartaka za 2:1.

Zvezda je tim golom prošla u 4. kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

"Teška utakmica. Mislim da je presudilo što smo postigli odmah gol nakon njihovog gola. Srećom Ben je postigao taj pogodak i zahvalio bih mu se posle za asistenciju", rekao je posle utakmice Radonjić.

Radonjiću je loptu majstorski poslao Ben, a brznogo krilo je realizovalo jedan na jedan sa golmanom Spartaka naizgled hladnokrvo. Igrač otkriva da nije bilo baš tako.

"Kad sam je šutnuo nisam ni video, mislio sam da će da pogodi u prečku, ali sva sreća ušla je",a priznaje Radonjić.

U karijeri kaže da je postigao dva najvažnija gola do sada.

"Ovaj svakako i onaj u derbiju".

Zahvalio se i navijačima kojih neće biti na "Marakani" za nedelju dana zbog kazne UEFA, ali su bili u Slovačkoj.

"Iskreno, ja sam igrao pod injekcijama zato što me noga boli, hteo sam bukvalno u 70. minutu da tražim izmenu ali sam rekao sebi 'igraj, šta bude, bude, ako se povrediš, povrediš se i šta ću'...", otkriva Nemanja.

Proslavio je gol skidanjem dresa, za to ga je sudija "nagradio" žutim kartonom, a na pitanje novinara da li je to u Mesijevom maniru šaljivo negira.

"Ne dao Bog da je u Mesijevom. Ronaldovom".

strana 1 od 2 idi na stranu