Nova vest
Fudbal

Utorak, 14.08.2018.

13:00

ANKETA: Kako je biti Vladan Milojević – birajte sastav Zvezde

Fudbaleri Crvene zvezde gostuju Spartaku iz Trnave u revanšu trećeg kola kvalifikacija za LŠ, a vi dragi čitaoci imate priliku da izaberete svoj sastav.

Izvor: PT

Autor: PT

ANKETA: Kako je biti Vladan Milojević – birajte sastav Zvezde
Starsport

Treneri retko kad otkrivaju sastave unapred i onda navijačima ostaje jedino da kalkulišu i smišljaju sami startnih 11 za meč njihovog voljenog kluba.

Za duel sa Trnavom dosta toga je poznato, ali ima i nepoznanica pa tako niko ne može sa sigurnošću da tvrdi koji će sastav izvesti Vladan Milojević.

Gol bi trebalo da je najsigurnija pozicija, pošto je Milan Borjan neprikosnoven među stativama, međutim možda neko od vas smatra da bi priliku trebalo da dobije Zoran Popović.

Odbrana takođe je 90 odsto poznata, pošto bi liniju trebalo da čine Rodić, Savić, Degenek i Stojković. Kao potencijalni starteri nameću se Srđan Babić i Marko Gobeljić, pa tako imate priliku da od šest igrača odaberete četiri.

Na sredini terena ima dosta nepoznanica jer prema nekim najnovijim informacijama Dušan Jovančić mogao bi da zameni Branka Jovičića kao zadnjeg veznog.

Takođe, neko smatra da bi Ben trebalo da ide u špic, pa smo tako ostavili mogućnost da njega birate na sredini ili u napadu. Vodili smo se logikom da će Milojević igrati 4-2-3-1, pa vam tako dajemo mogućnost da izaberete pet igrača u veznom redu.

Kada je reč o špicu Nikola Stojiljković se nameće, međutim ne bi trebalo zaboraviti Pavkova koji je pre dva dana dao dva gola u meču sa Spartakom. Ipak, kod njega je potrošnja sigurno veća i moguće da će priliku dobiti u drugom delu igre.

Postoje šanse da i Ben zaigra u napadu, pa ako ga niste uvrstili među igrače sredine terena evo prave prilike da ga ubacite u startnih 11.

Revanš utakmica (prva 1:1) na programu je od 20.30, a bolji iz ovog susreta igraće protiv Salcburga ili Škendije (3:0), dok će gubitnik u plej-ofu za plasman u Ligu Evrope igrati sa ljubljanskom Olimpijom ili HJK iz Helsinkija (3:0).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

62 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

11 h

U fokusu

Vidi sve