Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 13.08.2018.

19:08

Big Ben pomaže Grcima: To je moj drugi dom, a oni u mom srcu

Fudbaler Crvene zvezde El Fardu Ben doniraće nameštaj iz svog doma u Atini za žrtve velikih požara koji su pogodili Grčku.

Izvor: B92

Autor:B92

Big Ben pomaže Grcima: To je moj drugi dom, a oni u mom srcu
StarSport

Ben je do dolaska u Crvenu zvezdu zimus igrao za Olimpijakos i Grčku naziva svojim drugim domom.

"Grčka mi je druga kuća i Grci će uvek da budu u mom srcu. Kad sam video kako pate i muče se ljudi koji su izgubili članove porodica, i njihove domove spaljene poslednjih dana u Atiki, moja porodica i ja smo odlučili da doprinesemo i pomognemo onima kojima je potrebno. Doniramo sav nameštaj iz naše kuće u Atini porodicama koje su izgubile svoje domove i pokušavaju da počnu ispočetka. Molim vas podelite ovu objavu i slobodno kontaktirajte mog agenta za više detalja i kako bi naša donacija bila dostavljena pravim ljudima. Naše molitve i misli su sa vama", napisao je Ben.

Njegova nova ekipa je stigla u Slovačku, gde će u Trnavi u utorak uveče probati da pobedi Spartak i plasira se u četvrto kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

Ben je u poslednje vreme u dobroj formi i očekuje se da bude jedan od onih koji rešavaju pitanje pobednika ovog dvomeča.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

8 h

U fokusu

Vidi sve