Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 13.08.2018.

10:50

Milojević poveo 20 igrača u Trnavu, Milić ostao u Beogradu

Fudbaleri Crvene zvezde oko podneva doputovaće u Trnavu, gde ih očekuje revanš utakmica trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Izvor: PT

Autor: PT

Milojević poveo 20 igrača u Trnavu, Milić ostao u Beogradu
Foto: StarSport

Izabranici Vladana Milojevića u Beogradu odigrali su 1:1, pa u Slovačku dolaze pod pritiskom moranja pobede.

Crveno-beli izgledali su dobro na momente u tom meču, međutim sigurno da nisu odigrali najbolju utakmicu od starta nove sezone.

Spartak uspeo je da kazni lošu koncentraciju Zvezdinih igrača posle datog gola i tako nešto ne bi smelo da se desi na gostovanju.

Obe ekipe u meč ulaze nakom pobeda u domaćem šampionatu, što pokazuje da se nalaze u dobrom ritmu.

Na spisku putnika trenera Vladana Milojevića za Trnavu našlo se 20 igrača: Milan Borjan, Zoran Popović, Filip Stojković, Marko Gobeljić, Vujadin Savić, Miloš Degenek, Srđan Babić, Milan Rodić, Nenad Krstičić, Branko Jovičić, Dušan Jovančić, Dejan Meleg, Lorenco Ebisilio, El Fardu Ben, Slavoljub Srnić, Nemanja Radonjić, Milan Jevtović, Veljko Simić, Milan Pavkov, Nikola Stojiljković.

Na spisku nema Nemanje Milića koji je zbog povrede ostao u Beogradu. Fudbalere Zvezde u ponedeljak uveče imaće trening na stadionu Spartaka.

Utakmica između Spartaka i Zvezde igra se u utorak od 20.30, a očekuje se da na stadionu u Trnavi bude 2.000 navijača beogradskog kluba.

Pobednik ovog dvomeča i plej-ofu za Ligu šampiona igraće najverovatnije protiv Salcburga, koji je u prvoj utakmici savladao Škendiju sa 3:0.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

43 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

13 h

U fokusu

Vidi sve