Nova vest
Fudbal

Petak, 10.08.2018.

21:12

Marka: Modrić ostaje u Realu, plaćeniji od njega samo Bejl

Fudbaler Real Madrida Luka Modrić ostaće u svom sadašnjem klubu, a od prelaska u Inter nema ništa, piše Marka.

Izvor: B92

Autor:B92

Marka: Modrić ostaje u Realu, plaćeniji od njega samo Bejl
Getty images

Španski medij tvrdi da će Modrić dobiti platu od deset miliona evra godišnje, koliko ima i kapiten madridskog tima Serhio Ramos.

Hrvatski internacionalac je do sada primao osam miliona godišnje i poslednjih dana su sve učestalije bile priče o prelasku u Inter zbog unosnije finansijske ponude, ali i zbog novog izazova u karijeri.

Jedini igrač koji bi, ako se informacije Marke obistine, bio plaćeniji od Modrića je Garet Bejl koji godišnje ima 11 miliona evra.

Modrić će tako unovčiti "Zlatnu loptu" za najboljeg igrača Svetskog prvenstva u Rusiji na kom je svoju reprezentaciju vodio do finala.

Ima 32 godine i novi ugovor sa Realom bi mu verovatno bio poslednji veliki ugovor u karijeri. U "kraljevski klub" je stigao 2012. godine iz Totenhema.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

13 h

U fokusu

Vidi sve