Nova vest
Fudbal

Utorak, 07.08.2018.

19:53

Sveštenik hrama Sv. Save i "božja sreća" uz navijača Zvezde

Jedan navijač Crvene zvezde imao je mnogo sreće i "božju pomoć" na svojoj strani pred duel sa Spartakom iz Trnave.

Izvor: B92

Autor:B92

Sveštenik hrama Sv. Save i
Foto: Youtube screenshot/Crvena zvezda

Zvezda dočekuje Spartak od 20.30 u prvom meču trećeg kola Lige šampiona, a jedan navijač ne bi mogao da gleda tu utakmicu da nije bilo sveštenika iz Hrama Svetog Save.

Dragan Šovljanski, sveštenik u najvećem beogradskom hramu, pronašao je crni novčanik u odajama, a kada ga je otvorio, shvatio je da je ukraden jer je sav novac nestao.

U novčaniku su se nalazila lična dokumenta, ali i članska karta Crvene zvezde i sezonska ulaznica za zapadnu tribinu. Pošto bi proces nošenja dokumenata u policiju potrajalo, sveštenik je okušao sreću kontaktirajući upravu fudbalskog kluba.

"Znali smo da je u utorak veoma bitna utakmica za Zvezdu, pa smo 'okrenuli' marketing službu crveno-belih i po broju članske karte tražili da dobijemo kontakt telefon osobe koja je vlasnik iste. Stupili smo u kontakt sa njim. Navijač je došao u ponedeljak uveče da uzme novčanik", rekao je Šovljanski.

Navijač je priznao da je već izgubio nadu.

"Novčanik mi je nestao pre nekoliko dana i neverovatno je sve ovo. Mnogo sam se obradovao pozivu sveštenika Dragana", kazao je.

Opširnije pogledajte u video prilogu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve