Nova vest
Fudbal

Nedelja, 05.08.2018.

19:55

Brendbi je baš jak, sa Noršelendom i te kako može da se igra

Fudbaleri Brendbija, protivnici subotičkog Spartaka, savladali su ekipu Noršelenda koji će se sastati sa Partizanom u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Izvor: B92

Autor:B92

Brendbi je baš jak, sa Noršelendom i te kako može da se igra
Getty Images

Brendbi je slavio na domaćem terenu u derbiju četvrtog kola danskog prvenstva rezultatom 2:0 i potvrdili da su u ovom trenutku mnogo bolja ekipa.

Domaćin je pritiskao rivala od samog starta utakmice, propustio nekoliko velikih prilika, poništen mu je i gol, ali je u 38. minutu probijen bedem Noršelenda.

Vilček je pobegao čuvarima, dobio idealno dodavanje od Fiskera i rutinski pogodio donji desni ugao.

Iako je Brendbi imao još nekoliko šansi da ostvari ubedljiviji trijumf, da bi Ante Erceg u finišu postavio konačan rezultat.

To je potvrda da će Subotičani, uprkos tome što su eliminisali favorizovanu Spartu iz Praga, teško moći da se nose sa Dancima.

Sa druge strane, Partizan ima čemu da se nada jer je Noršelend potvrdio da je poprilično ranjiv, posebno ako se nalazi pod stalnim pritiskom.

‘Crno-beli’ će u prvom susretu gostovati Dancima u četvrtak od 19.45, dok će Spartak sat kasnije dočekati Brendbi.

Ekipa koju vodi Aleksandar Zorniger sada je prva na tabeli sa 10 bodova, jednim više od drugoplasiranog Kopenhagena, dok je Noršelend ostao sedmi sa pet bodova.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

54 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

12 h

U fokusu

Vidi sve