Nova vest
Fudbal

Subota, 21.07.2018.

16:46

Dmitrović na meti Barselone

Jasper Silesen, golman Barselone, verovatno će tokom leta napustiti taj klub, a kao jedna od potencijalnih zamena pominje se Marko Dmitrović.

Izvor: LN

Autor: LN

Dmitrović na meti Barselone
Photo by Oliver Bunic/EuroFootball/Getty Images

Silesenu je dojadilo da bude u senci prvog golmana Barse Mark-Andrea ter Stegena, i zahteva da bude prodat, prenosi španska "Marca".

Holandski reprezentativac je na "Kamp nou" stigao 2016. godine kao ter Stegenova zamena, sa mogućnošću da nemačkog golmana u nekom trenutku istisne iz startne postave.

Ter Stegen je ipak pokazao zavidan kvalitet, pa Silesen sada traži novu kuću, a pominje se veliki broj evropskih klubova.

Što se tiče njegove zamene, na prvom mestu je golman Volfsburga Koen Kastils, a Barsa razmatra i mogućnost dovođenja srpskog čuvara mreže Marka Dmitrovića, koji trenutno brani za Eibar.

Pored Kastilsa i Dmitrovića, na meti šampiona Španije su golman Borusije Menhegladbah Jan Zomer, rezervista Liverpula Simon Minjole i perspektivni Argentinac Žeronimo Ruli.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

52 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve