Nova vest
Fudbal

Nedelja, 08.07.2018.

19:40

Ebue uhapšen zbog sumnje da je podmetnuo požar?

Bivši igrač Arsenala Emanuel Ebue navodno je uhapsila londonska Metropoliten policija zbog požara u Enfildu, severno od Londona.

Izvor: B92

Autor:B92

Ebue uhapšen zbog sumnje da je podmetnuo požar?
Getty images

Informaciju su preneli engleski mediji koji se pozivaju na saopštenje policije. Mada policija ne navodi ime muškarca, mediji javljaju da je reč o Ebueu.

"Policija je, istražujući slučaj podmetanja požara na privatnoj adresu u Enfildu u subotu 30. juna, uhapsila 35-godišnjeg muškarca zbog sumnje da je podmetnuo požar i zlonamernog ophođenja u subotu oko 17 sati. Odveden je u policijsku stanicu u severnom Londonu, gde trenutno ostaje", piše u saopštenju.

Ebue je već neko vreme u problemima, što porodičnim, što finansijskim. Zbog spora sa suprugom je ostao bez velike sume novca prošle godine, a početkom ove godine je rekao da mu ne bi bio problem da igra fudbal bilo gde.

Aktivnim igranjem se ne bavi već dve godine, a u februaru je kopačke nosio na utakmici Arsenalovih legendi. Dres "Tobdžija" je nosio od 2005. do 2011. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

12 h

U fokusu

Vidi sve