Nova vest
Fudbal

Utorak, 19.06.2018.

14:35

Milojević: Nije bitno što njima sezona odavno traje

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević istakao je posle žreba za prvo kolo kvalifkacija za Ligu šampiona da ekipa jedva čeka zvanične utakmice.

Izvor: B92

Autor:B92

Milojević: Nije bitno što njima sezona odavno traje
Foto: StarSport

Crveno-beli će sezonu početi protiv letonskog prvaka Spartaksa iz Jurmale.

"Počinjemo da igramo zvanične utakmice što je i najlepše. Svi znaju da je pripremni deo možda i najteži. Nismo imali određene želje, možda samo izbegavanje dalekih zemalja i dužih putovanja, mesta gde temperature u ovom periodu godine nisu baš za fudbal. Poštujemo protivnika u svakom slučaju, čim su prvaci svoje zemlji sigurno imaju kvalitet. Trenutno razmišljam samo o svojoj ekipi, da se mi dobro spremimo. Poštujemo protivnika, adekvatno ćemo se ponašati", rekao je Milojević.

Spartaks je dvostruki uzastopni šampion Letonije, a trenutno je na deobi drugog mesta šampionata, posle 11 kola.

"Jeste prednost što su u takmičarskom ritmu, ali ne možemo ni da razmišljamo na takav način. I mi ćemo do te utakmice imati četiri provere u Austriji, nadam se daćemo biti potpuno spremini za taj meč", zaključio je trener Zvezde.

Prva utakmica na programu je u Jurmali, 10. ili 11. jula, revanš sedam dana kasnije u Beogradu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

8 h

U fokusu

Vidi sve