Nova vest
Fudbal

Subota, 09.06.2018.

18:40

"Nećemo da budemo licemeri, svako bi voleo da igra kod Gvardiole"

Fudbaler Napolija Žoržinjo neće biti zadovoljan ukoliko Napoli blokira njegov transfer u Mančester siti.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

(Foto: Getty images)

Predsednik Napolija Antonio De Laurentis je potvrdio još prošle nedelje da je ponuda od 40 miliona evra plus pet miliona za italijansko-brazilskog vezistu - malo.

Siti sada gubi strpljenje i mogao bi da se okrene ka Real Madridu i Mateu Kovačiću. Kovačić ne dobija mnogo prostora u "Kraljevskom klubu" i to bi mogao da bude adut u korist "Građana".

"Žoržinjo je igrač Napolija. Napoli i Siti se nisu dogovorili jer postoji postoji neslaganje u visini ponude od oko deset miliona evra. Siti sada radi na rezervnom planu, a igrač čeka odluku Napolija. Ima još dve godine ugovora, ali neće da ga obnavlja", rekao je menadžer fudbalera Žoao Santos za KalčoNapoli24.

Mančester siti je u proteklom periodu bio prilično aktivan na tržištu, a u plavi deo Mančestera je za sada otišao trofej Premijer lige.

"Žoržinjov ugovor je u vlasništu De Laurentisa i on ostaje tu gde jeste, ali nećemo da budemo licemeri, jer bi svaki igrač voleo da igra kod Pepa Gvardiole". Nemam šta da kažem predsedniku jer je ubeđen da je to (50 miliona) dobra ponuda i da će za toliko prodati igrača. Ako misli da Žorže može nastaviti da igra dobro za Napoli onda će hteti da ga zadrži. Žoržinjo je profesionalac, ali ovakva prilika je za njega i njegovu porodicu jednom u životu i ako ne ode u Mančester siti neće biti naročito srećan", rekao je menadžer.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve