Nova vest
Fudbal

Subota, 02.06.2018.

22:16

Kreću pregovori – Fulam nudi novi ugovor Jokanoviću

Uprava engleskog fudbalskog kluba Fulam razgovaraće krajem meseca sa trenerom Slavišom Jokanovićem o novom ugovoru, preneo je Skaj.

Izvor: PT

Autor: PT

Kreću pregovori – Fulam nudi novi ugovor Jokanoviću
Photo by Clive Mason/Getty Images

Kako se navodi, Fulam želi da ponudi srpskom treneru novi ugovor, nakon što je odveo ekipu u Premijer ligu. Pregovori će početi kada se bivši trener Partizana vrati sa odomora.

Za 49-godišnjeg Jokanovića zainteresovani su brojni klubovi, među kojima i Čelsi, pošto je neizvesno da li će Antonio Konte ostati na klupi "plavaca".

Jokanovićev ugovor sa Fulamom ističe narednog leta.

On je ove sezone napravio veliki uspeh sa tim klubom, nakon što je u finalu plej-ofa Čempionšipa na londonskom Vembliju pobedjena Aston Vila sa 1:0 i izboren plasman u Premijer ligu.

Jokanović je prvi trener rodjen van Velike Britanije i Irske koji je dva kluba uveo u Premijer ligu. Pre Fulama to je učinio sa Votfordom 2015. godine.

Fulam je osvojio treće mesto u Čempionšipu, iako je u nekom trenutku bio 12. na tabeli. Ekipa je u drugom delu sezone nanizala 23 utakmice bez poraza, nakon što su u januaru na pozajmicu došli Aleksandar Mitrović i Met Target.

Skaj je preneo da uprava Fulama želi da zadrži obojicu igrača i sa njima potpiše trajne ugovore, ali da će sa njima pregovarati tek tokom leta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu