Nova vest
Fudbal

Subota, 26.05.2018.

20:31

Kerni: Posle prošle sezone su nas mnogi otpisali i kritikovali

Fudbaler Fulama Tom Kerni rekao je da je "fudbal pobedio" u subotu posle trijumfa Fulama nad Aston Vilom u finalu plej-ofa Čempionšipa.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Kerni: Posle prošle sezone su nas mnogi otpisali i kritikovali
Getty images

Fulam je pobedio Vilu sa 1:0 golom Karnija u 23. minutu. Uprkos tome što je tim Slaviše Jokanovića i Aleksandra Mitrovića igrao pola sata sa igračem manje, uspeo je da sačuva prednost.

Vezista Fulama kaže da je tokom čitave sezone bio povređen i da je i u finalu igrao na zahtev menadžera Slaviše Jokanovića.

"Nakon što smo ispali prošle sezone, mnogi su nas otpisali i dosta su nas kritikovali. Ali fudbal je pobedio danas, pobeda fudbala. Celu sezonu sam odigrao, a da nisam bio potpuno zdrav. Koleno me i dalje pomalo boli. Ipak, menadžer mi je rekao da sam mu potreban, pa sam igrao. Biće mi potrebno ovo leto za odmor i oporavak", rekao je posle utakmice Tom Kerni.

Fulam je u elitni rang engleskog fudbala ušao posle četiri godine jer je iz Premijer lige ispao u sezoni 2013/2014.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

12 h

U fokusu

Vidi sve